Savonlinna

Savonlinnalainen SkyLED Finland Oy on käynnistänyt kampanjan kanssamme. Yritys hankkii ja vuokraa eri puolilla kaupunkia olevia digitaalisia mainospintoja. Nyt heillä on tavoitteena tuplata pintojen määrä, tehdä alueellisesti hyväntekeväisyyttä ja kasvattaa paikallista kumppanuusverkostoa.

ETSINTÄKUULUTUS

Miltä kuulostaisi tuotteillesi ja toiminnallesi ennennäkemätön näkyvyys jonka avulla teet paljon kauppaa ja samalla olet osa joukkoa, joka parantaa savonlinnalaisten lasten ja nuorten elämää ja harrastusmahdollisuuksia?

Nyt etsitään yksinkertaisella konseptilla mukaan yrityksiä, jotka ovat valmiita kestävään kasvuun ja kantamaan yhteiskunnallista vastuuta!

Mukaan etsitään kolmenlaisia toimijoita:

1) Yrityksiä jotka haluavat samantien lisätä toimintansa tunnettavuutta ja tehdä paljon lisää kauppaa.

-SkyLED Finlandin mainonta huomataan, sillä on tuntuvia vaikutuksia yrityksen toimintaan ja puolet kampanjaan laitetusta rahasta menee suoraan alueen lasten ja nuorten elämän ja harrastusmahdollisuuksien parantamiseen. Voit valita kohteen ja tukitoimenpiteen itse, tarjota omia tuotteita ja palveluita tai tukea ohjataan suoraan nuorten parissa toimivien tahojen kautta. Voit käynnistää myös vaikka oman stipendijärjestelmän. Kampanjaan pääsee mukaan alkaen 40€ / kk (sis. alv).

-Mediastudio osallistuu tuotteidenne ja toimintanne markkinoinnin suunnitteluun ja toteuttamiseen. Käytämme ostamasi mainostilan lisäksi myös sosiaalista mediaa, verkkosivuja ja teemme alueellisesti kampanjoita jotta myyntisi lisääntyy.

Lue lisää markkinointiyhteistyöstä ja sen tarjoamista eduista: www.kuntasi.fi/ 

2) Yrityksiä jotka haluavat modernia ilmettä liiketilaan ja parantaa toimintansa tunnettavuutta.

-SkyLED Finland toimittaa toimipisteeseenne digitaalisen mainospinnan. Saat tehtyä liikkeessäsi omaa toimintaasi nykyaikaisesti tunnetuksi, voit käynnistää kampanjoita, kilpailuja yms. Tähän mainospintaan voidaan räätälöidä myös muita tuotteita kuten varauskalenteri, erilaiset asiakaskyselyt, sisäänheittotuotteet tms). Tätä kautta pääsee mukaan alkaen 10 € / viikko (alv 0%).

-Me Mediastudiolla autamme oman mainoksesi toteuttamisessa, teemme asiakastyytyväisyystutkimusta ja lisäksi hankimme mainospinnalle lisää mainostajia. Liikkeeseesi hankitulla mainospinnalla ei kuitenkaan toteuteta kilpailevan yrityksen markkinointia. Saat etulyöntiaseman tässä markkinassa.

3) Yhdistys ilmoittaudu mukaan kohteeksi hyväntekemiselle tai myös hankkimaan varoja yhdistykselle myymällä mainoksia.

-50 % jokaisesta kampanjaan mukaan saadusta eurosta menee suoraan paikallisten lasten ja nuorten paremman elämän ja harrastamisen mahdollistavaan toimintaan. Ilmoittaudu itse mukaan tai vinkkaa meille kohteista joissa apua tarvitaan.

-Yhdistykset voivat osallistua myös kampanjaan siten, että hankkivat mainostajia mainospintoihin. 50 % myynnistä menee suoraan yhdistyksen toimintaan.

-SkyLED Finland hankkii lisää mainospintoja kampanjan varoilla ja toimittaa mainospintoja uusiin kohteisiin. Lisäksi he lahjoittavat vielä vuoden lopuksi 10 % tuotosta kampanjaan.

MAINOKSESTA

Mainokset voivat olla still-kuvamainoksia tai 8-10 sekunnin pituisia videoita ja animaatioita. Jos ei löydy valmiina soveltuvaa materiaalia niin Mediastudiolla me valmistamme ne sinulle. Mainostamalla nykyaikaisesti digitaalisella mainospinnalla tavoitat jatkuvasti uusia ihmisiä mainoksellasi. Mainosta esitetään koko päivän (noin kerran minuutissa), joten päivän aikana näyttökertoja kertyy todella suuri määrä.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan myyntiäsi ja toimintaasi edistävä kampanja yhdessä.DIGITAALISTA ULKOMAINONTAA alkaen 175€/vko + alv

Savonlinnan itä-puolen sisääntuloväylällä olevasta n. 20 neliömetrin tienvarsinäytöstä nyt paikka sinun mainoksellesi! Tällä mainospaikalla saat huiman näkyvyyden erittäin kustannustehokkaaseen hintaan!

Tällä Kartanonväylän JÄTTI tienvarsinäytöllä tavoitat joka päivä suuren osan Savonlinnassa liikkuvista ihmisistä.

HINTAESIMERKKEJÄ:

1. viikko 175€, seuraava viikko 115€, kuukausi 390€

50 % = 195€ lahjoitetaan joka kuukausi!


KESKUSTAN KOKOINEN NÄKYVYYS alkaen 115€/vko + alv

Kauppakeskusten sisääntuloauloista suoraan Savonlinnan sydämestä löytyy kolme digitaalista yli 50 tuuman näyttötornia. Hankkimalla paikan näistä mainospinnoista, varmistat sen, että olet juuri siellä missä ihmiset liikkuvat. Mainokset voivat olla videoita tai still-kuvia.

HINTAESIMERKKEJÄ:

1. viikko 115€, seuraava viikko 100€, kuukausi 310€

50 % = 155€ lahjoitetaan joka kuukausi!


LISÄÄ KESKUSTAN NÄKYVYYTTÄ alkaen 85€/vko + alv

SkyLED:n ulkomainonnan pintoja löytyy myös lukuisista liiketiloista ympäri Savonlinnaa. Näissä yli 20 tuuman näytöissä voit kohdentaa mainontaa haluamallesi kohderyhmälle ja tehdä erikoistarjouksia.

Mainospintoja löytyy viisi kappaletta palvelun tarjoajilta Savonlinnan keskustassa sekä Kerigolfin tiloista.

HINTAESIMERKKEJÄ:

1. viikko 85€, seuraava viikko 65€, kuukausi 210€

50 % = 105€ lahjoitetaan joka kuukausi!


YHDISTYKSET JA TAPAHTUMAJÄRJESTÄJÄT VUOKRAA OMA MEDIATILA alkaen 10€/vko

Nyt taas vapaana suosittuja mediatiloja keskustan näytöistä. Oma mediatila näyttää sellaista materiaalia kuin sinä haluat. Voit myydä ja markkinoida omia tuotteita tai myydä vaikkapa mainospaikkoja omasta mediatilastasi. Vuokraamalla oman mediatilan digitaalisesta mainospinnasta saat toiminnallesi pysyvän mainoksen, edulliseen hintaan.

Mediatilan vuokraaminen on kätevä tapa pysyä näkyvillä kokoajan ja samalla voit myös tehdä sillä rahaa. Mainoksia voidaan muuttaa kuinka usein tahansa ja voit välillä myydä tilaasi muiden käyttöön. Esimerkiksi urheiluseurojen keskuudessa suosittu varainkeruutapa.

HINTAESIMERKKEJÄ:

Viikko 10€, 1/2 vuotta 260€, vuosi 520€ (sis. alv)


MAHDOLLISUUS MYÖS OSALLISTUA KIMPPAMAINOKSIIN 40€/kk + alv

Kimppamainoksessa osoitat tukesi alueelliselle toiminnalle yhdessä muiden alueen yritysten kanssa. Mainokseen saa näkyviin yrityksenne nimen ja lyhyen kuvauksen. Mainosta esitetään keskustan mainospinnoissa.

HINTAESIMERKKI:

Yrityksen logo ja slogan 40€ kuukaudessa

50 % = 20€ lahjoitetaan joka kuukausi!


Osallistu ulkomainonnan oppilastyöhön ja voita ilmaista mainosaikaa!

2 ENSIMMÄISTÄ VASTAAJAA saa VIIKON ILMAISTA mediatilaa! Lisäksi arvotaan 3 kpl VIIKON PAKETTEJA KAIKKIEN tutkimukseen osallistuneiden kesken!

*Oppilastyö tehdään yhteistyössä XAMK:n liikealan linjan opiskelijan kanssa*